Prace naukowe Jadwigi Łuczakowej
Bruliony i notatki do pracy o Działyńskim Tytusie; ``Filip Skoraczewski - powstaniec 1863 r.'' - masz. k. 48 (wyd.: Pamiętnik Biblioteki Kórnickiej 8: 1963); ``Adam Mickiewicz w listach Zwierkowskiego Ludwika do Zamoyskiego Władysława'' - brulion masz. I i II red., notatki i wypisy (wyd.: Pamiętnik Biblioteki Kórnickiej 6: 1958), artykuły do Polskiego Słownika Biograficznego: Rustejko Józef - brulion i notatki, Koenigk Ludwik - brulion i notatki; ``Na marginesie wydania pamiętników Kilińskiego. Listy Ostrowskiego Józefata Bolesława do Działyńskiego Tytusa'' - brulion, kop. masz., notatki (wyd.: Kwartalnik Historyczny 65: 1958)
Pol.
Keywords: Historiografia