Lista członków Towarzystwa Miłośników Historii w Poznaniu - Oddział w Poznaniu (1925)
Zawiera 354 nazwiska i nazwy członków zbiorowych, założona w 1925 r. przez sekretarza dr Mariana Kniata
a 1968 742
Keywords: Poznań m. woj; Towarzystwo Miłośników Historii