"Najważniejsze procesy hitlerowskich przestępców wojennych" (1963)
Notatki i wycinki Sosnowskiego Kiryła, głównie z prasy niemieckiej. W tym egzemplarze Frankfurter Allgemeine Zeitung 1963-64 z reportażami z procesów funkcjonariuszy obozu w Oświęcimiu
a 1969 636
Keywords: Oświęcim d. m. pow; obóz koncentracyjny; Obozy jenieckie 20 w.