Materiały Kiryła Sosnowskiego dotyczące pracy przy organizowaniu wystaw (1945)
Plany, sprawozdania, obliczanie kosztów i korespondencja urzędowa głównie Polskiego Związku Zachodniego, opracowanie szczegółowe: "Referat osadnictwa niemieckiego" (masz., k. 15); "Wystawa Ziemie Odzyskane w drugim roku po wojnie" Wrocław 1947 (projekt wystawy)
Mf 7143
Keywords: Wrocław m. woj; wystawa "Ziemie Odzyskane w drugim roku po wojnie"; Poznań m. woj; wystawy; Śląsk; wojna 1939-1945 światowa 2