``Ohne Mitleid'' - materiały redakcyjne (1960)
Fragmenty maszynopisu pracy, uzupełnienia i zmiany wprowadzane po złożeniu książki w wydawnictwie, tekst aneksów, wykaz skrótów, literatury i indeks. Umowa wydawnicza z Zachodnią Agencją Prasową
a 1969 636
Keywords: Niemcy; Bibliografia; Dziecko martyrologia w czasie II wojny światowej; Historiografia