Wykłady Kiryła Sosnowskiego z zagadnień katolickiej nauki społecznej w Seminarium Tow. Chrystusowego w Poznaniu 1965/66 (?) (1965)
M.in. zagadnienia: Chrześcijańska koncepcja człowieka, liberalizm, państwo, rodzina, współpraca międzynarodowa, własność, praca
a 1969 636
Keywords: Poznań m. woj; Seminarium Tow. Chrystusowego; Rodzina; Socjologia; wykłady