"Podręcznik katolickiej nauki społecznej. Lublin 1962" (1962)
Fragment podręcznika obejmujący rozdziały: C - Ekonomia i D - Współczesne kierunki społeczno-gospodarcze
a 1969 636
Keywords: Poznań m. woj; Socjologia