``Judaizm a ekumenizm'' - materiały Kiryła Sosnowskiego (1961)
Wypisy i streszczenia opracowań kwestii żydowskiej, wycinki prasowe, nadbitka artykułu: Mark Bernard: ``Il y a eu six millions de victimes'' , notatki o pielgrzymce Pawła VI do Palestyny, ``Judaizm i ekumenizm'' - wykład Sosnowskiego Kiryła 1964 r. (kop. masz. k.13
a 1969 636
Keywords: Palestyna; Druki 20 w.; wykłady; Żydzi