Materiały Kiryła Sosnowskiego dotyczące życia i działalności papieża Jana XXIII (1963)
``Ojciec Święty Jan XXIII - duszpasterz świata''
a 1969 636
Keywords: Poznań m. woj; Pałac Działyńskich; Encykliki papieskie - teksty; komentarze