Materiały Kiryła Sosnowskiego dotyczące życia i działalności papieża Jana XXIII (1963)
"Ojciec Święty Jan XXIII - duszpasterz świata"
a 1969 636
Keywords: Poznań m. woj; Pałac Działyńskich; Encykliki papieskie - teksty, komentarze