``Walka z głodem w świecie'' - materiały zebrane przez Kiryła Sosnowskiego (1957)
Notatki, fotografie, wycinki prasowe i pojedyncze numery czasopism dot. tego zagadnienia
a 1969 636
Keywords: Bibliografia; Druki 20 w.