Akta prawno-majątkowe Andrzeja Myszkowskiego dotyczące wsi Bieganów i Brzeście (1615-1658)
Układ z Sadowskim Stanisławem 1615: odstąpienie nabrzeża Warty Tymińskiemu Walentynowi 1658
Łac.
Keywords: Brzeście w.; d. pow. Włoszczowa; Warta rz; Bieganów w.; d. pow. Włoszczowa