Akta prawno-majątkowe Zygmunta Myszkowskiego dotyczące wsi Bieganów i Brzeście (1615-1623)
Układy z Sadowskim Baltazarem o wsie Bieganów i Brzeście 1612-1615 (6)
Łac.
Keywords: Bieganów w.; d. pow. Włoszczowa; Brzeście w.; d. pow. Włoszczowa; Inwentarze majętności chłopskich - ruchomości w archiwaliach staropolskich