Opisy pretensji i procesów Antoniego Zawadzkiego z gen. Antonim Anzelmem Nieborskim i jego spadkobiercami Faustynem Szymanowskim i Franciszkiem Kamińskim (1751-1810)
``Documenta meritum causae [...] Zawadzkich evincentia'' b.d. ca 1761
Pol., łac.
Keywords: Sumariusze akt staropolskich