Akta prawne Antoniego Zawadzkiego w sprawie z Leskimi (1788-1797)
Listy do Antoniego Zawadzkiego od następujących: Gortatowski F. podwojewodzic 1789 k. 3-4. - Grunenthal radca kryminalny w Kwidzyniu 1788-1794 k. 1-2, 5-6, 7-8, 15-16. - Krüger 1795 k. 24
Mf 7911
Keywords: Piła d. m. pow; Święte w. Grudziądz d. pow; Klęczkowo w; Chełmno d. pow; Kaszuby region pomorski; Korespondencja 18 w.