Materiały Ignacego Gozimirskiego
Korespondencja, listy od następujących: Mielęcka 1820. - (Marianna z Sulerzyckich) Moszczeńska 1819. - Prakseda z Gozimirskich Zawadzka b.d., przy tym jej list do NN 1822. - Ignacy Zawadzki 1825 (2)
Ros.
Keywords: Poznań m. woj; gimnazjum Marii Magdaleny; Korespondencja 19 w.