Materiały Stanisława Bodniaka dotyczące seminarium Historii Kultury na Uniwersytecie Poznańskim - Uniwersytet Poznański
Zawiadomienia o zajęciach, wykazy studentów uczestniczących w seminariach, listy obecności, dane osobowe studentów, projektowane zakupy dla seminarium i inne
a 1970 2976
Keywords: Poznań m. woj; Bogdanów w., d. pow. Piotrków Trybunalski; Uniwersytet