Wypisy źródłowe Stanisława Bodniaka do spraw morskich z akt archiwalnych
Wojewódzkie Archiwum Państwowe w Gdańsku (z ksiąg miejskich i akt Gdańska oznaczonych symbolem 300): zespół 9 nr 9a, 11-20, 22a-24, 55-56; zespół 10 nr 2-3; zespół 24A nr 15-17, 19a, 52-53, 68
a 1970 2976
Keywords: Warszawa; m. Archiwum Główne Akt Dawnych; Bogdanów w.; d. pow. Piotrków Trybunalski; Gdańsk m; Wojewódzkie Archiwum Państwowe; Bałtyk morze - historiografia; Pyrzyce w. Krotoszyn d. pow; Ateizm; Historiografia