Marcin Kromer - materiały warsztatowe Stanisława Bodniaka
Wypisy drobne z druków różnych, notatki bibliograficzne i inne
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w.; d. pow. Piotrków Trybunalski; Historiografia