Sejmy polskie 1548-1572: Kwerenda wykonana przez Stanisława Bodniaka
``Chronologia sejmów polskich'' W. Konopczyńskiego
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w.; d. pow. Piotrków Trybunalski; Historiografia; Sejmy