Sejmy polskie 1548-1572: Kwerenda wykonana przez Stanisława Bodniaka
"Chronologia sejmów polskich" W. Konopczyńskiego
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w., d. pow. Piotrków Trybunalski; Historiografia; Sejmy