Materiały Stanisława Bodniaka i fragmenty różnych drobnych i publikowanych artykułów
"Mikołaj Rej na sejmach" - fragment brudnopisu i wypisy
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w., d. pow. Piotrków Trybunalski; Niemcy; Rosja; Goa m; Indie; Prusy Królewskie; Łużyce; Arianie; Historia literatury polskiej; Historiografia; Korespondencja 17 w.