Materiały Stanisława Bodniaka do biogramu Jana Firleja
Wypisy źródłowe: Bibl. Czartoryskich (sygn.: 84, 89). - Bibl. Kórnicka (sygn.: 839, 1537). - Bibl. Narodowa (Coll. aut. 223, 224/I, 225-226, Rjęz. F. IV. 33, Sztab Główny XXVI). - Parma - Bibl. Palatina (sygn.: 1019); wypisy i notatki z literatury; brulion biogramu
brulion biogramu, red. obszerniejsza w stosunku do zamieszczonego w PSB
Keywords: Warszawa; m. Biblioteka Ordynacji Krasińskich; Bogdanów w., d. pow. Piotrków Trybunalski; m. Biblioteka Narodowa; Parma m; Historiografia