Wykłady i notatki Stanisława Bodniaka z lektur marksistowskich
Wykłady z 1949 r. z 13 X, 27 X, 22 XI. Notatki z literatury, artykuły z ``Kultury'', ``Odrodzenia'', etc.
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w.; d. pow. Piotrków Trybunalski; wykłady uniwersyteckie