Wykłady i notatki Stanisława Bodniaka z lektur marksistowskich
Wykłady z 1949 r. z 13 X, 27 X, 22 XI. Notatki z literatury, artykuły z "Kultury", "Odrodzenia", etc.
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w., d. pow. Piotrków Trybunalski; wykłady uniwersyteckie