Wykłady z zakresu średniowiecza polskiego
Teksty i fragmenty wykładów z lat 1948-1950 na wydziale humanistycznym Uniwersytetu Poznańskiego
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w.; d. pow. Piotrków Trybunalski; Poznań m. woj; Uniwersytet; wykłady uniwersyteckie