Materiały źródłowe z wieku 16 do posiadłości Secygniowskich, królowej Bony i Górków wielkopolskich w okolicach Łopatyna (1938)
Przy tym list Eugenii Triller do Henryka Stamirskiego 1938
a 1971 1312
Keywords: Łopatyn m. na Wołyniu; Wołyń; Lwów m. na Ukrainie; Łopatyn; Lwów m; archiwa; Ukraina; Busko d. m. pow; Bełz d. m. woj; Korespondencja 20 w.; Księgi grodzkie - wypisy