Pisma Anioła Dowgirda
Kaczmarek Stefan: "Odnalezione rękopisy Anioła Dowgirda" k. 4
rkps odnaleziony w Kijowie, w Państwowej Publicznej Bibl. Ukraińskiej Republiki Radzieckiej, sygn.: I 4573 [odpis] k. 37
Keywords: Kijów m; Ukraina; Filozofia; Teologia