Wspomnienia z powstania warszawskiego w r. 1944 (1 08 - 1 10)
Notatki dzienne z domu przy ul. Marszałkowskiej, życie ludności cywilnej, aprowizacja, powstańcy, prasz i informacja powstańcza wśród ludności
c 1971 9
Keywords: Warszawa; powstanie warszawskie 1944; Jarocin d. m. pow; Czasopisma powstańcze Warszawa 1944; Dzienniki 20 w.; powstanie 1944 warszawskie