``Staatliche Oberschule für Jungen in Gnesen - spis chronologiczny nauczycieli [...] z lat 1940-1945'' - Staatliche Oberschule für Jungen in Gnesen zob. Gimnazjum i Liceum im. Bolesława Chrobrego w Gnieźnie; Gniezno (1960)
Indeks alfabetyczny k. II-III; spis chronologiczny z personaliami k. 1-20
a 1972 3142
Keywords: Gniezno d. m. pow; Szkolnictwo polskie