``Państwowe Gimnazjum im. Bolesława Chrobrego w Gnieźnie. Spis chronologiczny nauczycieli [...] w latach 1945-1961/62'' - Gniezno (1960)
Spis alfabetyczny k. 2-6; spisy inne k. 6-15; wykaz teczek z personaliami k. 16-25; spisy inne k. 26-30; spis główny chronologiczny z personaliami k. 31-250
a 1972 3142
Keywords: Gniezno d. m. pow; Szkolnictwo polskie