Pracownicy administracyjni Gimnazjum Gnieźnieńskiego z lat 1919-1963 - Gniezno (1963)
Bibliotekarze etatowi k. 1; dawniejsi bibliotekarze k. 1; lekarze k. 2; lekarze szkolni k. 3-7; sekretarze szkolni k. 8-10; woźni k. 11-13; sprzataczki k. 14; dane biograficzne pracowników administracyjnych k. 15-29
a 1972 3142
Keywords: Gniezno d. m. pow; Bibliotekarstwo; Szkolnictwo polskie