Listy do Amelii z Bronikowskich Załuskiej
Krasiński Zygmunt b.d. ok. 1843. - NN b.d. wiersz Kajetana Koźmiana "Do chrzestnej córki Amelii Załuskiej [...]" 1853
a 1974 2386
Keywords: Korespondencja 19 w.; Literatura polska - wiersze 19 w.; Nekrologi