Korespondencja Zofii Krasickiej (1926)
Grocholska Zofia z Zamoyskich (matka) 1926-1928 (150), przy tym listy do Z. Grocholskiej od następujących: Brzozowska Bronisława z Zacharewiczów 1927. - Górska Teresa z Zyberk-Platerów 1928. - Grocholska Anna (córka) 1927. - Grocholska Barbara z Czetwertyńskich 1927-1928 (2). - Platerowa-Broel Anna z Brzozowskich 1928. - Rzyszczewska Ewa 1927. - Siemieńska Zofia z Tarnowskich b.d. (1927). - Teresa Maria karmelitanka 1928. - Zamoyska Karolina z Bourbonów 1928. - Zamoyska Róża z Zamoyskich 1927 (2). - Zamoyski Stanisław Piotr 1927
a 1973 3719
Keywords: Korespondencja 20 w.