``Ta xiążka do wpisu na naukę. Das Gesellenbuch'' (1789)
Księga uczniowska cechu szewskiego w Dobrzycy od roku 1789 do 1903. Od r. 1829 wpisy w j. niem., po k. 67 karty wydarto
Mf 9112
Keywords: Dobrzyca w.; d. pow. Pleszew; Cechy