Książki rachunkowe Koła Poznańskiego Związku Księgarzy Polskich - Koło Poznańskie (1945)
Księga kontowa od września 1945 r. do 1 XII 1948, na końcu skorowidz księgarń znajdujących się w zapisach kontowych; uproszczona księga kont z wpisami od września 1945 r. do kwietnia 1951 r.
c 1974 163
Keywords: Poznań m. woj; Związek Księgarzy Polskich; Księgarstwo