Księgi rachunkowe ``Funduszu Przeźmirowa'' - Domu Związku Księgarzy Polskich - ``Dom Księgarza w Przeźmirowie''; Dom Związku Księgarzy Polskich w Przeźmirowie (1946)
``Żurnal amerykański'' funduszu 1946-1949; ``Bloczek rachunkowy'' wpływów 1949 r.; rachunki 1947-1949
c 1974 163
Keywords: Przeźmierowo w; Schronisko Księgarza Polskiego; Poznań d. pow; Poznań m. woj; Związek Księgarzy Polskich; Księgarstwo