Księgi rachunkowe "Funduszu Przeźmirowa" - Domu Związku Księgarzy Polskich - "Dom Księgarza w Przeźmirowie"; Dom Związku Księgarzy Polskich w Przeźmirowie (1946)
"Żurnal amerykański" funduszu 1946-1949; "Bloczek rachunkowy" wpływów 1949 r.; rachunki 1947-1949
c 1974 163
Keywords: Przeźmierowo w; Schronisko Księgarza Polskiego; Poznań d. pow; Poznań m. woj; Związek Księgarzy Polskich; Księgarstwo