Rozprawy z zakresu księgarstwa
Tłumaczenie polskie obszernych fragmentów pracy: Horst Kliemann: Die Werbung fürs Buch. System und Praxis der buchhändlerischen Reklame. Stuttgart 1923. Tłumaczenie A. Rohden-Herbertowej ?
a 1974 3578
Keywords: Poznań m. woj; Związek Księgarzy Polskich; Księgarstwo