Notatki i materiały różne Marii z Zaleskich Czartoryskiej (1906)
Na k. 26v-28 opis wizyty Hieronima Radziwiłła u Czartoryskich w Starym Sielcu w dniach 9-11 XI 1906 r.
Mf 8265
Keywords: Sielec Stary w; Rawicz d. pow; Dzienniki 20 w.