"Powiat wrzesiński w powstaniu wielkopolskim 1848 r." (1961)
Praca dyplomowa wykonana w I Studium Nauczycielskim w Poznaniu pod kierunkiem L. Gomolca.
c 1976 283
Keywords: Poznań I Studium Nauczycielskie 20 w; Września; powstanie 1848 wielkopolskie