``Polityka okupanta na ziemiach polskich wcielonych do Rzeszy i do Generalnej Gubernii'' (1966)
Praca dyplomowa wykonana w I Studium Nauczycielskim w Poznaniu pod kierunkiem A. Popiół i L. Gomolca.
a 1975 2431
Keywords: Poznań Studium Nauczycielskie 20 w; Okupacja niemiecka 1939-1945 r.; wojna 1939-1945 II światowa; Wojny