``Otwórzcie oczy! (Rapsod o nieznanym żołnierzu)'' k. 1-74 (1933)
Przy tym: niekompletna kop. masz. k. 75-133; brulion rkps k. 134-251; fragm. brul. i kopii rękopiśmiennych k. 252-288.
a 1977 325
Keywords: Literatura polska - rapsody; Rapsody zob. Literatura