Utwory różnych autorów w opracowaniu Zofii Reutt-Witkowskiej (1927)
II. Włodzimierz Mihal, "Horsztyński J. Słowackiego". Artykuł z poprawkami Z. Reutt-Witkowskiej k. 64-96.
a 1977 325
Keywords: Literatura polska |wiersze 20 w.