Korespondencja (1954)
Kopie i brul. listów do NN 1954-1973 i b.d. (17) k. 1-25. Przy tym odpis wyroku Sądu Powiatowego w Poznaniu w sprawie między R. Brandstaetterem a Inwalidzką Spółdzielnią Emerytów Nauczycieli "Wspólna Sprawa" w Warszawie 1956 k. 26.
Mf 11085
Keywords: Warszawa; m., Inwalidzka Spółdzielnia Emerytów Nauczycieli "Wspólna Sprawa"; Poznań; Sąd Powiatowy