Korespondencja (1947)
Listy od następujących, Szk.-Szt.:
a 1978 601
Keywords: Warszawa Państwowy Teatr Polski 20 w; Kraków; m., Państwowe Teatry Dramatyczne (Szletyński); Jaworze; w., Szkoła Podstawowa 3; Teatr polski 20 w.; Teatr polski zob. też dramaty, opera, programy, recenzje