Materiały dotyczące wystawienia sztuki Romana Brandstaettera "Przemysław II" przez Państwowy Teatr Polski w Poznaniu, w reżyserii Teofila Trzcińskiego i scenografii Jana Kosińskiego, 1948 (1948)
Wycinki prasowe naklejone na kartony i luźne k. 24-95
a 1977 2751
Keywords: Poznań Państwowy Teatr Polski; Portrety; Programy; Programy zob. też kongresy, spotkania autorskie, szkolnictwo, uroczystości; Recenzje; Sprawozdania