Materiały, głównie wycinki prasowe, dotyczące różnych inscenizacji sztuki Romana Brandstaettera "Król i Aktor" z lat 1960-1976 (1960)
Materiały dotyczące wystawienia sztuki w przekładzie i adaptacji francuskiej Lucienne Rey przez telewizję paryską 1972: zawiadomienia (14) k.42-55, tekst wstępu k. 56 i wycinki prasowe (3) k. 57-59
a 1977 2751
Keywords: Audycje radiowe; Audycje telewizyjne zob. też teatr telewizji