Grzegorowski Adam, ``Historia firmy i rodziny Grzegorowskich (1883-1979) (1979)
Załączone odpisy wierszy szewca Walentego Grzegorowskiego z lat 1904-1905 k. 11-14 i kserokop. artykułu Krzysztofa Lisa, ``Życie od podeszwy'', ``Tydzień'', 1979 k. 15-16
c 1980 281
Keywords: Kórnik 20 w; Kórnik Szkoła Podstawowa 20 w