Nowicki Karol, ``Monografia Szkoły Podstawowej w Kórniku'' (1979)
Praca podaje tylko nuiektóre fakty i dane, głównie z okresu międzywojennego i powojennego do 1970 r.
c 1980 283
Keywords: Kórnik 20 w; Kórnik Szkoła Podstawowa 20 w